Κάντε follow το πρόγραμμα για να ενημερώνεστε μέσω email για προκηρύξεις και σχετικά νέα.
Πρέπει να είσαστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.
Το σύνολο των πιστωτικών μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Δ.Μ.Σ. είναι 90 ECTS. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες του Π.Μ.Σ. παρακολουθούν κοινά μαθήματα στο Α΄ εξάμηνο και διαφορετικά μαθήματα στο Β΄ εξάμηνο αναλόγως της κατεύθυνσης.
Οι μεταπτυχιακοί/ες φοιτητές/φοιτήτριες του Π.Μ.Σ. απαιτείται να συμπληρώσουν 90 ECTS, ως εξής:
α) Εξήντα (60 ECTS) από την επιτυχή φοίτηση στα προσφερόμενα μαθήματα σε κάθε εξάμηνο.
β) Τριάντα (30) ECTS από την εκπόνηση, συγγραφή και παρουσίαση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων ανά εξάμηνο διαμορφώνεται ως εξής:
Α' Εξάμηνο (μαθήματα κορμού και για τις τρεις (3) ειδικεύσεις) (διδασκαλία με φυσική παρουσία και με μέσα εξ΄ αποστάσεως)
Α/Α - Μαθήματα - ECTS
ΣΥΝΟΛΟ ECTS Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 30
Β' Εξάμηνο (μαθήματα για ειδικεύσεις: 1. Κλινική Φαρμακολογία - Φαρμακευτική Ιατρική και 2. Βιομηχανική Φαρμακολογία) (διδασκαλία με φυσική παρουσία)
Α/Α - Μαθήματα - ECTS
ΣΥΝΟΛΟ ECTS Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 30
Β' Εξάμηνο (μαθήματα για ειδίκευση: 3. Κλινική Τοξικολογία) (διδασκαλία με φυσική παρουσία)
Α/Α - Μαθήματα - ECTS
ΣΥΝΟΛΟ ECTS Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 30
Γ' Εξάμηνο
Α/Α - Μαθήματα - ECTS
ΣΥΝΟΛΟ ECTS Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 30
Για την εκπόνηση και συγγραφή της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες του Π.Μ.Σ. που ανήκουν στην κατηγορία 1 του άρθρου 4 της παρούσας εκπονούν, συγγράφουν και παρουσιάζουν ατομική ερευνητική Διπλωματική Εργασία στο αντικείμενο της «Κλινικής Φαρμακολογίας και Φαρμακευτικής Ιατρικής» ενώ όσοι ανήκουν στην κατηγορία 3 του άρθρου 4 της παρούσας εκπονούν, συγγράφουν και παρουσιάζουν ερευνητική Διπλωματική εργασία στο αντικείμενο της «Κλινικής Τοξικολογίας». Οι μεταπτυχιακοί/ες φοιτητές/φοιτήτριες του Π.Μ.Σ. που ανήκουν στην κατηγορία 2 του άρθρου 3 της παρούσας εκπονούν, συγγράφουν και παρουσιάζουν ατομική ερευνητική Διπλωματική Εργασία στο αντικείμενο της «Βιομηχανικής Φαρμακολογίας».
Γλώσσα διδασκαλίας ορίζεται η ελληνική, εκτός των περιπτώσεων κατά τις οποίες καλούνται μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων της αλλοδαπής ή αλλοδαποί ειδικοί επιστήμονες ή στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας για διαλέξεις ή σεμινάρια, οπότε η διδασκαλία δύναται να γίνεται στην αγγλική γλώσσα.
Ως γλώσσα εκπόνησης της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας ορίζονται η ελληνική και η αγγλική.